Menu 0kosarica

O nama

REYES je formirala grupa savjesnih pojedinaca i tvrtki prijatelja koji su se odlučili kolektivno zauzeti za smanjenje toksičnog utjecaja , koji „nepotrebna“ plastika za jednokratnu upotrebu ima na životinje, ljude, okoliš i općenito na naš planet.

Kad je službeno objavljeno da EU i svijet kreću u "borbu", odnosno odbacuju plastične proizvode za jednokratnu upotrebu, prepoznali smo to kao trenutak za nas,da svojim poslovanjem i poslovnim odlukama,  doprinesemo toj borbi za bolje sutra .

Nekoliko mjeseci 2018. god. proučavali smo tržišne i potrošačke navike te smo odlučili pokrenuti vlastitu proizvodnju PAPIRNATIH SLAMKI, kao alternativu plastičnim.

Uz pomoć naših domaćih i stranih prijatelja i partnera, te s desetak poslovnih sastanaka, stotina tisuća prijeđenih kilometara, obilaska dvadesetak tvornica ..., pronašli smo prikladne i pouzdane strojeve koji nam danas omogućuju kompletiranje  proizvodne linije za proizvodnju najkvalitetnijih papirnih slamki na svjetskom tržištu.

Naši proizvodi ( papirnate slamke ) izrađeni su samo od " food grade " materijala ( prhvatljivi u prehrambenoj industriji i proizvodima koji su u kontaktu sa hranom ) , te su kao takvi  sigurni za upotrebu u prehrambenoj industriji, restoranima, domaćinstvima itd.

Svi naši proizvodi prošli su testiranja zdravstvene ispravnosti i izdržljivosti u ovlaštenom zavodu-službi za zdravstvenu ispravnost i ekologiju te odjelu za predmete opće uporabe u RH.

Tako predstavljamo našu ideju , našu tvornicu, proizvodnu liniju i proizvode koje vam možemo ponuditi.

Naša tvornica, proizvodni pogoni i skladišta nalaze se u Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske.

Želio bih vam skrenuti pozornost na činjenicu da smo specijalizirani samo za proizvodnju papirnatih slamki.

Papirnate slamke su naš  glavni i jedini proizvod, a naša je pažnja usmjerena samo na kvalitetu i realizaciju zahtjeva i želja naših kupaca.